SM-frirulle och SM-kval

2013-06-16 @ 18:19:04 | Allmänt
Ikväll är det en frirulle med ett SM-paket som första pris på Betsson 20.00 för medlemmar i pokerförbundet och jag har till och med övertalat min fru att bli medlem, så länge jag stod för hundringen. Sen får vi se om hon hinner regga sig hos Betsson, om jag känner henne rätt så kan det bli tight med tid, och det är inte högst prioriterat på hennes lista.
 
Jag jagar vidare efter ett inköp till eftersom jag hoppas Liv hänger med till Malta och spelar, så det blir frirulle och antagligen även kval på Pokerstars. Eftersom Betsson har frirullen passar jag även på att spela €75k garantin där kl 20.30.
 
På PAF Spade blir det kanske bara Goldrushen  och $60K rebuy garantin idag, lite sugen att kvala till Grand Live på Malta men tycker paketet är lite för övervärderat. $1000 för hotell är lite ett överpris i ett $3000-paket, när jag kan boka hotellet billigare samma tidsperiod på hotels.com, och då har jag inte letat på de allra billigaste sajterna. Men skulle det bli övervärde så kanske. Dessutom så ska jag testa PAF Diamond och deras €20K garanti. Sen blir det väl lite blandat på PS. Får se till att fixa så att mitt Full Tilt-konto fungerar igen, strul efter att jag bytt email-adress.
 
På SvS blir det bara stekarna eftersom de ingår i rankingen. Lär ändå inte bli speciellt många spelare i de andra turneringarna. Väntar fortfarande på Superpodcasten som utlovades idag men alla som spelat på SvS vet att på den sajten får den som väntar på nåt gott alltid vänta för länge.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback