Som jag förtjänar

2013-06-30 @ 11:43:44 | Allmänt
Mina föräldrar har varit här några dagar nu, och min pappa har fixat med allt som vi inte hinner med i huset, medan min mamma spelat casino med barnen.
 
Igår fixade vi med ramen till vår auktionsinköpta tavla från tv-serien Brottet ("Forbrydelsen"), en 2x3 meters stor sak som på bilden från auktionsverket inte verkade ha en ram, men i verkligheten hade en ganska stor och bred sådan.
 
Så eftersom min pappa hade sågen med upp för lappning av plank så var planen att såga av 4-5 cm och sedan måla om den. En enkel match tänkte vi tills ramen ramlade sönder vid sågandet och min pappa fick i princip bygga en ny ram av det som blev kvar. Blev bra iallafall.
 
Jag koncentrerade mig mer på att få tag i spelare till kvällens cashgame, och lyckades faktiskt locka med både Snusarn, Riverjack och en kollega, innan dagens träningspass, som bestod av rodd, löpning och lite styrka.
 
Hann dessutom med ett bad i Flaten också innan, jag drog in till stan.
 
Enda problemet med det gänget jag brukar spela med där är att man aldrig vet när spelet kommer igång. Om det beror på de som brukar vara med eller Christoffer som är den som drar ihop gänget med jämna mellanrum vet jag inte, men osäkerhetsfaktorn är stor.
 
Igår var det flera nya bekantskaper, men jag valde fel bord till att börja med. Lyckades dessutom springa in i en stege med två par och sedan färg mot högre färg. Till slut fick jag nog och bytte bord, och lyckades till sist ta mig upp på plus igen.
 
Spelet var inte speciellt vilt på första bordet, och lugnare än vanligt på det andra  men efter att Riverjack sprungit som han brukar och dammsugit bordet på allt innan han och Snusarn tog sista tåget hem, så tog det fart.
 
 
 
Det var då jag skulle dragit också, men då dök det upp en ny omgång dricka, spelet blev vildare och det var fortfarande kul.
Tre timmar senare var det inte lika kul efter att ha fått in 400bb preflopp med QQ mot K5. Naturligtvis en kung på floppen. Sen tiltade jag bort lite till innan det var dags att plocka undan och ge sig ut i Stockholmsnatten till det vilda havet av partymänniskor.
 
 
 
Idag mår jag som jag förtjänar, tar en dagen-efter-frukost och funderar på hur jag ska hinna träna så mycket att jag raderar ut gårdagens intag.
 

Sen måste jag försöka hinna sova ikapp lite också så att jag orkar dinga nåt stort i natt, så att jag kan få en bra ursäkt att kasta mig på planet till Las Vegas.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback