Blir det några öppna kort?

2013-05-22 @ 10:28:40 | Allmänt
Först vill jag ta upp frågan om öppna kort på Svenska Spel. I tråden där står just nu ord mot ord.
Niklas från Svenska Spel påstår att spelaren som får ett kort visat inte kan agera då han redan lämnat bordet, medan rapportören och trådskaparen Näshult påstar att det inte är sant då den aktuella spelaren i den hand han var med om bettade hem handen.
 
Tyvärr är det svårt att veta vem som har rätt då ingen av dem publicerat handhistoriken. Och även om någon av dem gör det så kan det vara så att de har olika uppfattning om vilken spelare som fick sitt kort visat?
 
Detta är en skandal eller om trådskaparen har helt rätt i sina påståenden, en stor skandal.
Synd att det blev så tyst från Svenska Spels sida. 
 
https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/Poker/lasinlagg&topicID=31674&entryid=379268
 
Oavsett vem som har rätt om ovanstående så kvarstår det faktum att det finns ytterliggare en bugg som måste fixas. Den är inte lika irriterande som de andra, men ändå en av de allvarligaste för att det påverkar spelet direkt. Återigen en akut buggfix som krävs, säkerligen tar den längre tid att rätta, frågan är om det ens jobbas på det hos Boss. 
 
Det är en typisk bugg som kräver en akut prodsättning, en sådan sak kan inte vänta till nästa planerade release. De andra felen som rättades sist under stort debacle, kunde iofs vänta till ett planerat release tillfälle, men iinte två eller fler som var fallet. Nu ska man bara lösa den idiotiska bordsavslutningsdialogen att browserhost.exe snor 50% av cpu:n så blir jag nöjd vad gäller felrättningen.
 
Sen finns det några features som saknas ett exempel är direktlänk från bordet till just den turneringslobbyn. Den featuren är inte heller speciellt svår att implementera, har efterfrågats sen nätpokern startade på Svenska Spel. Denna feature är ett exempel på lågt hängande frukt som Svenska Spel och Boss inte plockar trots att de slår huvudet i den varje gång de rundar trädet.
 
Gissar att min kritik svider lite, fått en hel del besök från Svenska Spel på bloggen, och mitt namn utelämnades när de gratulerade vinnarna i helgen trots att prisumman var högre än drygt hälften av de andra vinnarnas;) Nädå, jag tror inte det är anledningen, men jag hoppas att kritiken svider, då kanske de tar den till sig.
 
För att vara lite rättvis, Svenska Spel är ju långt ifrån de enda med brister vad gäller sina klienter. Ongame, som jag spelar på via PAF Spade, har en klient som är byggd i java, och är det något man inte ska göra, så är det att bygga windowsklienter i java.
 
De tar upp alldeles för mycket resurser, kör jag två ongame-bord så slår cpu:n i taket, de följer inte windows standard, testa att byta storlek på ett ongame-bord. Det kan tyckas vara småsaker, men det handlar om kvalitet.

Kommentarer
★ tilt

Anledningen till att din browserhost tar just 50% är för att du har tvåkärnig processor. Har du bara en kärna tar den 100% och det är helt ospelbart. Verkar som att broswerhosten är relaterad till den ytterst lilla ruta med inlänkad reklam, förmodligen i form av något som ligger på en webbsida utanför klienten. Känns som att detta borde prioriteras och att man borde ta bort reklamen tills man vet att det funkar.

Svar: Får vara glad att den bara tar 50%, undrar varför bara vissa råkar it för problemet?
Rosjon

2013-05-22 kl. 11:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback