Svenska Spel spelar inte med öppna kort

2013-05-18 @ 14:53:00 | Allmänt
Eller det är ju precis vad de gör. Och sedan mörkar de att det förekommer.
 
Det visar sig att vissa spelare råkar ut för att de fått se ett kort hos en annan spelare under turneringsspel. Tydligen har kortet varit synligt för alla spelare vid bordet då det inträffade diskuterats i chatten efteråt.
 
När det inträffade skapades denna tråd på Svenska Spels forum:
 
https://svenskaspel.se/?pageid=/forum/Poker/lasinlagg&topicID=31674
 
Felet rapporterades tydligen onsdag morgon till Svenska Spels kundtjänst, samtidigt som tråden skapades.
Trots det så syns ingenting  i tråden förrän sent igår kväll då kundservice skrev att de fått rapporten och att det skickats till leverantören, samtidigt som de ber att få återkomma efter helgen.
Som tur är för SvS så har de folk som jobbar även på lördag förmiddag:

"Hej alla,

Beklagar att svar dröjt angående denna postning.

Detta är ett visningsfel som kan uppstå i ytterst få fall vid turneringsspel, men självklart ser det inte bra ut de få gånger de händer. Det som sker är att spelaren i fråga precis har flyttat till ett annat bord men sitter ändå kvar på det bordet som detta händer på och får kort. Spelaren kan inte agera eller deltar i spelet eller den handen som utspelar sig men får ändå kort.

Vi tillsammans med vår leverantör felsöker och hoppas på en lösning så fort detta är möjligt.

Mvh/

Niklas - Poker"

Det är bra att de informerar, men det tar alldeles för lång tid.

Första meddelandet från kundtjänst borde legat i tråden på onsdagskvällen, inte två dygn senare. Niklas meddelande borde funnits där torsdag morgon. De lyckades ill och med hamna etta på pokerlistings Dra-Ute-Lista innan de hunnit kommentera vad som skett i sin egen tråd.

http://www.pokerlistings.se/pokerns-innelista-vecka-20-bloms-galfond-kross-aer-en-vad-foer-nagot-78296

Hur allvarlig är då denna bugg? Svårt att avgöra, om det är som Niklas ovan förklarar är det ovanligt och påverkar inte spelet speciellt mycket,MEN.....

Ur trovärdighetssynpunkt så är det en katastrof. Om klienten innehåller denna typ av buggar hur vet vi att det inte finns andra ännu värre fel. Vi förväntar oss att säkerheten ska vara betydligt högre när det gäller spel om pengar.

Just nu känns det som om det enda jag gör är att klaga på Svenska Spels klient, men vad kan man göra när de gör självmål efter självmål. Det kommer att ta lång tid att återställa förtroendet för Svenska Spels poker efter klientproblem, öppna kort och misstänkta pokerbottar. De ska vara väldigt tacksamma för sin stora andel hoppfulla nöjesspelare.

De ska också vara väldigt tacksamma för att inte detta skedde när de konkurrerande pokersajterna, typ Ladbrokes, var betydligt aggressivare. Kunde lätt kommit en helsida med texten "Svenska spel, engelska odds, engelsk säkerhet"

Vill man ta knäcken på det SM som Svenska Spel snott från Svenska Pokerförbundet så har det väl aldrig funnits ett bättre tillfälle att ge en konkurrent bad will. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback