Inte för en sekund

2013-11-10 @ 11:54:00 | Allmänt

Nej! Det är inte rena sandlådan att de andra demokratiska partierna vägrar samarbeta med SD i riksdagen. Det är en viktig markering för att visa att de INTE FÖR EN SEKUND ställer upp på deras odemokratiska syn där vissa svenskar inte är "riktiga" svenskar p.g.a. sin härkomst.

Det är däremot inte så att de inte tar debatten med SD. Jag tycker själv att de borde ta den ännu mer och oftare, för ju mer SD får komma till tals, ju mer gör de bort sig

Jämför med Norge och Danmark där de demokratiska partiernas rädsla för att förlora röster fått dem att närma sig det inhemska främlingsfientliga missnöjespartiet. Där finns nu direkt rasistiska och främlingsfientliga lagar, vilket vi än så länge sluppit i Sverige.

Visst finns främlingsfientligheten i Sverige också, vi bär alla på fördomar, men att det inte sanktioneras i lag är viktigt.

Om nu detta får människor att rösta mer på SD så säger det absolut mer om dem än om våra andra politiska partier.

Läs gärna denna intressanta krönika:

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article17804948.ab

Jag är visserligen för yttrandefrihet, men ibland måste det finnas gränser. Att ge tillstånd till nazister att demonstrera på 75-års dagen av Kristallnatten är ren idioti och hade lätt kunnat undvikas om Stockholmspolisen haft lite mer fingertoppskänsla. Demonstrationsfrihet i all ära, men där måste gränsen dras! De kunde ha fått demonstrera idag istället. Motbjudande.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback