Måndagsångest

2013-11-04 @ 17:52:12 | Allmänt
Jaha, så var det måndag igen, söndagens turneringar avverkade. Riktigt dålig turresöndag för mig, men jag tyckte jag spelade väldigt stabilt större delen av tiden. Söndagssteken har jag redan berättat om, tog ett finalbord i ministeken, men där handlar det bara om prestige och årsfinalen.
Spelade FCOOP, höll ut fram till 04.00 då jag floppade triss i kungar, tyvärr drog min motståndare in kåk på turn. Så fick man lite sömn och inte ett öre.
 
Sådana måndagar vaknar man, har lite ångest och tvivlar på sin egen förmåga, men det är en del av att spela turneringspoker på nätet.
 
På söndagskvällen när jag kände mig lite sunkig och träningssugen, trots löppasset, så avtalade jag tid med min personlige tränare Ripsson, och vilket jag nästan ångrade i morse, det bidrog väl lite till måndagsångesten.
Jag känner mig visserligen mycket starkare, men jag vet att det kan bli riktigt jobbigt. Som tur är har man kort minne för det var ännu jobbigare än jag kom ihåg.
 
Bänkpressen gick väl bra, men sen var det tre varv med press, burpees och armhävningar. Första varvet var det 21 av de två första, andra 15, tredje 9. Armhävningar var det 5 varje gång. Jag hatar burpees,och då gjorde jag ändå en lightvariant. Tar helt slut efter tre-fyra stycken. Får öva i smyg innan nästa pass.
 
Och ingen pod förrän på torsdag, men då ska den bli bättre än någonsin är det utlovat, känn ingen press:)
 
Såg dessutom andra avsnittet av Dybbans Sverigeresa. Bättre program denna gång tyckte jag, bra gäster, Ninjas In Pyjamas.
Kommer ihåg när jag spelade CS, brukade ta fem minuter innan de andra började chatta - "Who is this guy??!! He is so bad, hahaha", sen hade jag en period när jag tränade vissa banor enbart för att öva upp träffsäkerhet, rörlighet, snabbhet till skott. Tyckte själv jag blev habil, men ingen skillnad i chatten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback