Semifinal i fusk-SM

2013-11-17 @ 14:45:00 | Allmänt
Det blev en betydligt enklare resa än jag väntade mig, de svåraste motståndarna låg bakom mig.
 
Det blev gåsamiddag, ett par Dry Martini innan, god mat, gott vin och sedan tog jag en taxi hem och lämnade resten av familjen kvar på festen.
 
Tre matcher innan det blev semifinal där det tog slut mot han som sedermera skulle vinna även finalen.
Två av matcherna var väldigt enkla, det kändes bara som om det var en tidsfråga, speciellt i en match där min motståndare foldade bort sin stack till mig. Jag höjde i stort sett varje knapp och fick fold två av tre ggr. Dessutom foldade han knappen minst hälften av gångerna. Så jag valde helt enkelt att inte spela potter där han visade intresse om jag inte hade en bra hand. Sen var det bara att vänta tills stacken  var hos mig.
 
En av matcherna var inte lika lätt som de andra, men då fick jag hjälp av ett bra kortsnitt istället, så inte heller den blev något större bekymmer.
 
Men till slut tog det slut mot någon som jag inte tyckte var bättre, men som träffade betydligt bättre än jag just i den matchen. Många var tillfällena där jag var övertygad om att jag värdebettade river bara för att han följt med med något osannolikt och fått runner, runner. Floppade stege och färg bara för att bli utdragen av runner, runner, vilket kostar en del. Dålig timing helt enkelt, men så är det ibland.
 
Direkt efter att jag förlorat semifinalen tog jag en taxi till ett homegame i närheten som jag var inbjuden till.
Sprang kallt där till en början, men det ordnade också upp sig, så det blev några inköp upp. Blev också utmanad på att spela tio HU-matcher av en av de andra deltagarna som var så lagom imponerad av min semifinalplats. Han blev själv utslagen av en av de motståndare jag besegrade. Men det ska framförallt bli kul. Tio matcher, vinnaren betalar inköpet till Main i fusk-SM för den andre
 
Homegamet var anledningen till att jag inte fick mer än knappt fyra timmars sömn innan jag skulle upp och träna min sons fotbollslag, som tur är var det fler tränare där som tog huvudansvaret så jag kunde hålla mig i bakgrunden gäspandes. Härligt väder, skönt att komma ut direkt på förmiddagen. Mina motståndare i homegamet i morse har väl knappast vaknat än.
.
 
 

Kommentarer
★ Arne

Hejsan.
Grattis till 4.de platsen i heads up-sm.

Det förvånar mig att du inte gett dig in i debatten K*n vs Dilba.
Har du nått agg mot Dilba eller varför väljer du att stå utanför?
Btw en antagonist till dig har skrivit en ganska upplysande blogg om K*n här lapproffe.blogg.se/2013/november/gott-nytt-ar.html#comment

2013-11-17 kl. 16:27:46
★ rosjon

Tack
Nej, jag hyser inget agg. Fick be honom redigera ett inlägg där jag av någon anledning dök upp igen. Jag har klargjort min åsikt att det han gör inte är OK alls och att jag inte tolererar den sortens inlägg. Han återkommer dock med jämna mellanrum, jag kan bara anta att han inte är nöjd med utfallet sist

2013-11-18 kl. 14:45:39
http://rosjon.blogg.se
★ Nestor

Oj jag visste inte att vi var såå intima du och jag. Men Roffe han vet...... :-)

2013-11-18 kl. 21:19:06
★ Stefan

Grattis till en bra placering.
Skulle du inte bojkotta Svenska Spel?
Har för mig du skrev det för länge sen.

2013-11-18 kl. 22:57:24
★ Arne

Hej igen.

Ja det är kanske inte ditt jobb att vara pokerns samvete eller så.
Men jag blir ändå lite bekymrad när såna som du, Dybban, Valterego och Dan Glimne som jag uppfattat iallafall utåt som rätt schyssta och reko gubbar är helt tysta och låter sån där skit passera helt obemärkt!!
Han har fått sån makt K*n, efter hans storstädningar i andras bloggar och även fått dig att sluta spegla din blogg på poker.se
Att han inte ens hamnar på ute-listan på pokerlistnings visar hur j-a korrupt den här branchen är.

2013-11-19 kl. 07:52:29
★ rosjon

@Stefan Jo, och jag gör det också. Spelar deras ranking fram till årskiftet sen är det bara när det är något extravärde som t.ex. SM som det kommer att vara aktuellt att spela där.

2013-11-19 kl. 14:01:29
http://rosjon.blogg.se
★ rosjon

@Arne
Nej, just i detta fall låter jag Dilba ta striden själv. Däremot så låter jag inte Ken använda mig som slagträ i sina blogginlägg och har bett honom vid två tillfällen ta bort mig ur hans inlägg, vilket han gjort varje gång.
Visserligen har han lämnat kvar svepande beskrivningar som kanske ändå för tankarna till mig om man kan sin Ken, vilket jag inte uppskattat men heller inte brytt mig tillräckligt om för att klaga ytterligare.
Vi lär antagligen ryka ihop igen om han fortsätter på sin inslagna bana.
Korrupt vet jag inte men väldigt pengaorienterad, där man naturligtvis inte biter den hand som föder den. Det skulle nog förvånat mig mer om Ken dök upp på ute-listan

2013-11-19 kl. 14:08:01
http://rosjon.blogg.se
★ Arne

@Rosjon
Man är sina handlingar.
Att stillasittande stå bredvid och inte göra nått alls är illa.
Förvänta dig då ingen "hjälp" när/om skiten drabbar dig själv.

Om Pokerlistnings haft nån stake så hade dem reagerat utåt och inför oss betraktare.

2013-11-20 kl. 12:02:36
★ rosjon

Jag förväntar mig ingen hjälp och har aldrig fått någon heller, men känner inte heller att jag måste eller vill slåss mot Ken hela tiden, det skulle bli en heltidssyssla om jag skulle reagera på allt, och det finns roligare saker att sysselsätta sig med. Så jag är egoistisk i det fallet och väljer mina strider.

2013-11-21 kl. 21:33:06
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback