SvS-mästerskapen

2013-11-02 @ 13:27:28 | Allmänt
Jag är inte direkt ett fan av SvS, de har ett  styvmoderligt sätt att behandla sina kunder som jag har svårt att förstå. Säkert är det där min känslighet för deras marknadsföring kommer.
 
Nu när deras mästerskapsmånad närmar sig så kittlas kräkreflexen väldigt ofta av deras försök att hajpa sitt mästerskap.
Marknadsföringen pågår på flera fronter. Pokerstudion med Rickard och Magda släpper avsnitt efter avsnitt av "inför"-program. Inte speciellt bra och tycker inte personkemin stämmer riktigt där. Jag tror att det egentligen bara är de riktiga pokernördarna som kollar på detta, och då vill de ha mer pokernörderi och mindre känslan av ett barnprogram.
 
"Det blir garanterat en pokerfest. Aldrig tidigare har så många registrerat sig så tidigt till årets stora final" citeras Therése Lindström, ansvarig online-Poker på SvS på Pokermagazine. Här känner jag att frukosten är på väg upp, och inte bara för att jag spelade livepoker och drack rödvin till 04.00 igår.
Så fort SvS anordnar något är det en pokerfest, jag blir så trött!!
 
Dybban är ute på sin Sverigeresa. Det diskuteras i senaste och sista avsnittet av superpodcasten. Aldrig har det väl varit tydligare att podcasten sponsras av SvS. På slutet diskuteras anledningen till att podcasten tar paus - dybban ska ut på Sverigeresa. Och inte får vi ett rakt svar på Mattias fråga "Vad handlar Sverigeresan om för det första, ni bara babblar på, varför gör ni resan överhuvudtaget" .
Resa runt och träffa pokerspelare, men lägg av:) Hade varit betydligt rakare att säga att "Vi ska åka runt och göra reklamfilm för online-SM på Svenska Spel"
Men pokernörd som jag är kommer jag att följa detta, i brist på annat att fylla mitt omättliga pokerbehov med, även om saliven rinner till ibland och att jag nästan klöks (skånskt uttryck?)retas när det blir alltför SvS-klämkäckt.
 
Var blir Koivu & Egons podcast av, kom tillbaka!
 

Kommentarer
★ Mattias

Alltså, pokerstudion inför sm är obegripligt kass. Jag började kolla skiten när jag spelade men var tvungen ta en paus i spelandet för jag blev så otoligt tiltad. Vem fan vill se Magda studsa upp och ner som studsboll och fnittra som en 5-åring. Jag blir nästan arg av bara tänka på skiten.

Under wsop har ju svsp skickat en pokertudio de senaste åren. Den där blonda söta lilla saken var en katastrof förra året. Dessa ständiga menlösa frågor.

Att ta med Patrik Sjöberg var briljant. Nu ställde han frågor som inte var ställda förut och jag tyckte hans inlägg var sevärda. Tror du Chris Björin hade ställt upp på en intervju annars? Jag tror inte det. Dybban och hans lismande polare orkar jag inte med

2013-11-02 kl. 23:41:14
★ rosjon

Jag är nog inte riktigt lika hård i min kritik, och jag har faktiskt gillat pokerstudion från Vegas varje år. Intervjun med Björin var en höjdare, men i övrigt var väl inte inslagen med Sjöberg så speciellt bra, speciellt när han spelade "poker"

2013-11-03 kl. 14:55:14
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback