Tack Svenska Spel

2013-11-10 @ 16:36:00 | Allmänt
"De flesta som upplever detta problem använder sig av en trådlös uppkoppling hemma. Använder man sig istället av en kabel mellan router och dator försvinner problemen. Tyvärr är det lätt att tappa signalen mot sitt nätverk vid trådlös uppkoppling. Så testa det, så kommer det säkert fungera för dig med."
 
Problemet som upplevs i detta fall är att Svenska Spels pokerklient slutar fungera. Det är enda klienten jag spelar på som har detta problem. Och jag har en del erfarenhet.
 
Vanligaste scenariot är att man spelar ett antal bord varav ett par på SvS. Helt plötsligt fryser ett SvS-bord medan allting annat fungerar som vanligt. Alla andra pokerklienter och det andra SvS-bordet tuffar på som om inget hänt.
 
"Nåja", tänker man. "Jag stänger bordet och öppnar det igen, det löser säkert problemet."
 
Då dyker nästa problem upp. När man försöker stänga bordet som slutat fungera mitt i en hand får man upp.....
Avslutningsdialogen!
 
En dialog som talar om att man inte kan lämna bordet mitt under en hand.
 
Men oroa dig inte, det finns en liten kryssruta. Det utlovas att om du kryssar i den så stängs bordet direkt efter avslutad hand.
 
I detta fall har vi då ytterligare ett problem eftersom, det inte hjälper att kryssa i rutan, bordet har slutat fungera mitt i en hand. Faktum är att det inte spelar någon roll det heller för även om bordet inte är fryst, så stängs inte bordet som utlovat efter avslutad hand.
 

Vet inte vem vi kan tacka för den urusla anslutningshanteringen, eller för den urusla användarupplevelsen när man försöker stänga ett bord.
 
Men jag vet vem vi kan tacka för att det inte åtgärdats.
 
Svenska Spel, tack!
 
 
 
 

Kommentarer
★ JT

Ja det märkliga är att dom ignorerar oss spelare och tror vi är korkade och går på deras standardsvar att det är trådlösa nätverkets fel varje gång.

2013-11-10 kl. 21:12:55
★ Benzon

Som pricken över i:t så har svs förlängt avtalet med Boss media minst 4år till eftersom man är så otroligt nöjda med sin leverantör... Och än en gång så har man ignorerat sina kunder...

2013-11-11 kl. 14:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback