På Malta inför dag 1A

2013-10-16 @ 11:06:10 | Allmänt
 Landade till Ryan Airs fanfar på fuktiga och varma Maltas flygplats, och flygrädd som jag är så var det ändå en väldigt lugn flygning. Mer dramatiskt hade tydligen flygningen från Stockholm varit, där "Pokerpappan" blev dålig och de fick gå ut med frågan "Finns det någon läkare ombord?" Han verkade dock ha piggnat på sig lagom till spelarfesten på kvällen.
 
Nej, det mest skrämmande var inte flygningen utan (som vanligt) taxiresan till hotellet. Taxichaufförerna kör som om de vore odödliga i det här landet.
 
Väl framme på hotellet hann vi knappt upp på rummet innan det var dags för Sverige-Tyskland på spelarfesten. Pokerstars hade dukat upp med mat och dricka, och visade matchen på ett antal storbildsskärmar.
Träffade en hel del gamla bekanta som jag inte sett på ett tag, och en del nya ansikten också. Nu vet jag t.ex. hur "Deltagaren" på Svenska Spel ser ut i verkliga livet till exempel, "syna fisk" likaså.
 
Sonderade terrängen inför jobbet med valberedningen inför kommande årsmötet. Kanske tidigt att börja fundera på detta redan nu, men här har man störst chans att träffa på folk ansikte mot ansikte och fråga om de är intresserade eller om de har synpunkter på kandidater till nästa års styrelse. 
 
 Gick sedan ner till casinot och kollade in vilka som var kvar i Omahan, till min glädje var Sami, Andy och Franke kvar då, vet att Andy var kvar när det bröts senare och att det då var som mest sju spelare kvar, men har inte hört något om hur det gick för Sami och Franke, hoppas på det bästa. När jag kollade var även Ken Lennaard kvar med en stor stack, men om jag förstått Twitterflödet rätt så bubblade han senare utslagen av Andy. Vi är några stycken som hoppas på en "back-to-back" av Andy.
 
I morse tog vi chansen att ta ett morgonbad i havet, vi fick poolkillen att låsa upp grinden ner dit, otroligt varmt i vattnet, och fick god aptit till frukosten där vi fick sällskap av Dan Glimne.
Precis som jag och Liv spelar han Main Event 1A  idag kl 12.00. Nu har jag lite fjärilar i magen inför dagens spel, som det brukar vara innan det sätter igång, men det brukar försvinna ganska snabbt när man väl sätter sig.
 
Idag är målsättningen att våga spela som om det var på nätet och inte spela som jag oftast gör i huvudturneringen när jag spelar live. Jag brukar känna mig betydligt mer bekväm i sidoeventen. Det ska jag ändra på idag.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback