Edinburgh

2013-09-28 @ 15:33:07 | Allmänt
Senaste dagarna har jag varit med jobbet på konferens i Edinburgh. Dagen innan min tidiga flight dit hade vi prodsättning hos kunden, den gick ganska smärtfritt tack och lov.
 
När jag kom hem packade jag ner det jag trodde jag behövde, speciellt de £200 som jag vann på tåget till Stanstedt sist jag var i Storbritannien, skrev ut biljetter och räknade ut när jag skulle behöva ge mig iväg hemifrån för att komma fram till Arlanda c:a 90 minuter innan start.
 
Som vanligt hade jag lite svårt att sova dagen innan en flygning,  men somnade till sist och fick tre timmars sömn innan jag gick upp, duschade, stängde väskan och begav mig mot T-banan. Allt gick som planerat, förutom en sak.
 
När vi precis lämnat Arlanda Södra, med en minut kvar till Terminal 5 så kom jag på att jag glömt en liten detalj.
Passet.
 
Smått stressad ringde jag Sofia som var resekoordinater, frågade om det fanns något sätt att klara sig utan pass, men inte en chans. Så när jag kom till Terminal 5 så gick jag till Norwegians information och frågade vad jag kunde göra. Damen bakom disken sa att det var lugnt, att få ut ett provisoriskt pass skulle gå så fort att jag skulle hinna med mitt plan som skulle gå 90 minuter senare. Så jag tog taxi till Polisen på Arlanda, taxin väntandes utanför medan jag på fem minuter fick ett mycket snyggare rosa pass.
 
Det man inte har i huvet får man ha i plånboken, men 1000kr senare hann jag med planet med god marginal, men med en aning högre puls än jag brukar ha.
 
Hade sedan en trevlig och produktiv dag med mina kollegor, en del nya sen sist då vi växer en del just nu. Vi avslutade med en kväll på puben, Steak & Ale pie och Sticky Toffee pudding och en liten whiskey till.
 
Dagen efter körde vi ett konferenspass till på förmiddagen och på eftermiddagen hade jag och sju andra valt att besöka två whiskeydestillerier. Det var riktigt bra,vi hade en bra guide men på andra destilleriet fick jag rejält ont i huvudet och kunde inte riktigt njuta av whiskeyn. Jag hade varit rejält förkyld innan vi åkte till Edinburgh och nu fick jag lite feber och rejäl huvudvärk, så istället för en trevlig pub på kvällen låg jag och tyckte synd om mig själv på hotellrummet.
 
Nu i morse var det lite bättre, men skippade Highland Games och ytterligare ett whiskeydestilleri och tog det lugnt på hotellet istället, hann med att avsluta lite jobb också. Förhoppningsvis orkar jag med middagen ikväll, och kanske till och med spela lite poker på det lokala casinot. men vi får se

Kommentarer
★ DTM

Du måste verkligen ha ett förstående jobb som låter dig skippa evenemang och åka och spela poker istället. Önskar att jag hade en sådan arbetsgivare.

2013-09-29 kl. 11:31:00
★ rosjon

Jag äger en del så jag är min egen chef, men jag skulle inte skippat något som företaget arrangerat, pokerspelandet hade fått ske efter att företagets arrangemang avslutats. Men visst är det ett bra ställe att jobba på, 3:e bästa arbetsplatsen i Sverige enligt Great place to Work.

2013-09-29 kl. 13:17:15
http://rosjon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback