Börja samla inköp nu till Pokerallsvenskan

2014-02-19 @ 18:39:51 | Allmänt
Nu snor jag friskt eftersom jag är för lat att skriva eget och hoppas att herr "ej chefredaktör eller ansvarig på poker.se" inte tar illa upp. Det är nämligen reklam för något jag tycker är en kul grej.
 
Under två raka onsdagar har medlemmar och läsare på Poker.se och Pokerforum.nu chansen att ta hem ett helt laginköp till den kommande upplagan av Pokerallsvenskan! Varje vecka finns ett lag inköp adderat till potten!

Under två raka onsdagar kan du vara med och slåss om två fulla laginköp till den kommande upplagan av Pokerallsvenskan på Nordicbet! Kvalen är exklusiva för oss på Poker.se och Pokerforum.nu. Inköpet i varje turnering är €5+0.50, och vinnaren får 11 inköp till Pokerallsvenskan, samt förmånen att bära kaptensbindeln! 

Namn: Förkval Pokerallsvenskan Tid: onsdag 19 och 26 februari klockan 19:30 Inköp: €5+0.50 Adderat till potten: 11 inköp till Pokerallsvenskan (totalt värde €121) Lösenordsrebus 19 februari: Körsavbonde (sjubokstäver) Lösenordsrebus 26 februari: Landarpåarlanda(åttabokstäver)

Pokerallsvenskan är en lagtävling som spelas i femton omgångar på Nordicbet, med start den 27 februari. Speldagar är torsdag och söndag. Utöver prispotterna har Nordicbet adderat priser till ett värde av €7000.


Kommentarer
★ Valterego

Sno du, du har ju källhänvisat föredömligt....//E

2014-02-20 kl. 10:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback