22 juli Newport Beach - Surfin'USA

2014-07-23 @ 07:36:12 | Allmänt
Surfdags  och hotellbyte. Vi checkade ut från vårt hotell och åkte mot stranden där vi skulle möta upp surfinstruktören som skulle lära Liv och Siri de första stapplande stegen.
 
Det var två ganska nervösa tjejer, jag kan förstå dem, men när vi kom fram till stranden såg åtminstone inte vågorna superhöga ut och det var kanonväder med något så ovanligt som sol redan från tidig morgon.
 
De började med 15 minuter på land, övade hur man ställer sig upp på brädan och hur man tar sig ut över vågorna.
Sen gav de sig ut, Liv gick ut själv Siri fick lite hjälp ut i början.
 
Sen kom första vågen och döm av min förvåning när både Liv och Siri ställer sig upp och åker nästan hela vägen in innan de ramlar av. Första gången de testar!?!
 
De fortsatte i samma stil hela lektionen. Jag filmade en hel del, men det är omöjligt att ladda upp något större än några hundra kilobyte här, nätet är för dåligt, både de wifi som är gratis och via 4G-kortet jag köpt via holidayphone.se, riktigt dåligt har det funkat för oss här i USA. Så bildbevis finns men jag kan tyvärr inte ladda upp dem nu, kan bara säga att det såg riktigt bra ut, och det såg riktigt kul ut.
 
Efter lektionen, lite trötta, men inte alls som vi väntat oss.
 

Lunchen tog vi vid piren knappt 400m bort, chili blev det för oss idag, Borde som vanligt beställt hälften, men alla vill ju ha sin rätt. Efter lunch tog vi ett nytt bad innan vi gav oss ut på jakt efter de gratis t-shirts som man kunde hämta i surfshoppen efter fullgjord lektion. Vi åkte fram och tillbaka längs Newport Blvd, vid fjärde försöket kom vi rätt.
 
Sen blev det kort vila på hotellet innan vi gick till Outback Steakhouse, var väl så där, men lite omväxling iaf. Och Signe njöt  av sin glass. Imorgon är det min och Sanders tur att ta surflektion, hoppas det funkar hälften så bra som för Liv och Siri, då blir jag supernöjd.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback