8-9 juli Tucson

2014-07-11 @ 02:49:16 | Allmänt
På kvällen när vi kom fram bjöd grannarna på en riktigt typisk amerikansk middagi  huset som Knipe och Dunham ritat, Blooms Residence från 1959, ett typiskt exempel på Palm Springs Ranch-Resort arkitektur.
 
Vardagsrummet med matrumsdelen.
 
Poolen inifrån
Poolen från Pation utomhus
 
 
Molnig bild på baksidan av huset. Molnighet och regn uppskattas lika mycket på sommaren av en Tucsonbo som värme och sol av en svensk. Upp- och nervända världen.
 
Tv-rummet med barskåp och platsbyggd skänk, lägg märke till en infällda kontrollpanelen i väggen för radio vilket för mina tankar till min farmor och farfars gillestuga. Sjukt coola möbler från 60-talet.

Som ni kanske förstår blev jag omedelbart kär i detta hus, helt fantastisk enplans villa! Tänk er att sippa en Dry Martini i det vardagsrummet. 
 
Morgonen därpå tog vi ett besök på Park Place Mall och Barnes & Nobles efter frukost och morgonbad, innan vi slog oss ner och kollade på semifinalen
 
En aning besvikna efter förlusten för Holland tog vi ett nytt bad, innan vi åkte iväg och hämtade Robert som jobbar på Arizona University, där vi passade på och ta en promenad vid Main Gate. Inte utan att man önskar att man var 25 år yngre och hade chansen att gå på college i USA.
 
Shoppingbehovet var inte uttömt hos våra tonårstjejer så vi åkte sedan vidare till Tucson Mall där vi efter en timmes shopping tog en middag på Cheesecake Factory. Vi var de enda som satt utomhus, crazy swedes.
 
Som vanligt är maträtterna gigantiska, jag blev proppmätt trots att jag och Liv delade Buffalo Blast till förrätt, friterade kycklingknyten som man doppade i superstark sås och sedan även delade varmrätt, White Chicken Chili, supergott.
 
Vi avslutade måltiden med att de sex barnen delade på EN(1) efterrätt och det blev över!!!
 
 
När vi kom hem tog vi en Margarita ute vid poolen medan barnen tog sitt kvällsdopp. Det ska vara lätt att leva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback