Frirulle med massor av värde

2014-03-24 @ 23:24:00 | Allmänt
Det kom ett mejl:
 

Nytt år med Svenska Pokerförbundet

Poker-SM Online knackar på dörren
Du får det här mailet eftersom du är medlem i Svenska Pokerförbundet (eller nyligen varit det). Vi har ett nytt spännande år framför oss, med Poker-SM Online, Poker-SM Live och vår reklamkampan för en förbättrad spellagstiftning. Vi behöver dig som medlem! Om du ännu inte förnyat ditt medlemsskap gör du det snabbt och enkelt via vår hemsida. Via Paypal, med Visa (via Paypal) eller via bankgiro överför du smidigt medlemsavgiften på blott 100 kronor. För att förnya ditt medlemskap, klicka här.

Frågor angående medlemskap skickas till: medlem@svenskapokerforbundet.se 

Den 30e Mars börjar årets Poker-SM Online. Hela schemat för Poker-SM Online hittar du här. Vi kommer precis som föregående år tjuvstarta med Frirulle-SM för våra medlemmar som går den lördagen den 29e mars kl 19.00. Vinnaren tar hem ett paket till Poker-SM Live. Utöver det adderar Pokerstars 10x$215 biljetter, 10x$109 biljetter och 10x$22 biljetter för att spela SM-event.* 


/*För rätt till de adderade värdena i Frirulle-SM krävs att betalningen för
ditt medlemskap är registrerat innan spelstart, dvs 19.00 lördagen den 29e
mars. Förnya ditt medlemskap i god tid./

Kommentarer
★ Fredrik

2 dagar kvar till Online-SM. Trots att jag besöker förbundets hemsida flera gånger i veckan har jag inte uppmärksammat detta. Kollade nu och såg att det finns en adderad (tror jag) knapp i menyn som handlar om just detta. Bara en reflektion!

2014-03-28 kl. 09:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback