Gröt och en ny följetong om dybban

2014-03-17 @ 18:52:09 | Allmänt
Det blev en gröt av allting till sist stört omöjligt att följa om man inte hade fullskärmsläget kan jag tänka mig. Efter c:a två och en halv kraschade mitt broadcasting program, men inte märkte jag det inte. Jag hade fullt upp med att klicka och betta. Nu var det inte speciellt många som kollade i ärlighetens namn, inte jämfört med tidigare sändnings tillfälle men jag gick från runt 590 views innan jag började till nästan 640 views när det kraschade. Om det blir någon mer gång får det bli färre bord.
 
Bägge kvalen till PAF Poker Challenge gick åt pipan, blev inte ens en liten biljett i tröstpris. Championship gick bra ... i början i alla fall, satt en spelare vid samma bord som var bland de sämre jag varit med om.
Först gav han bort en hel del till mig, men sen lyckades han dra ut mina AA. När pengarna åkte in drog han nästan dött, men blev räddad av runner, runner
 
Efter det hade jag en ganska dålig period med flera riktigt tveksamma spel i olika turneringar, bl.a. en syn i ett av PAF kvalen. Var otroligt svårt att sätta honom på den handen, han satte sin hålstege på rivern, och jag kunde inte förstå hur han tagit sig dit med den handen. Gick som sagt inte speciellt bra, men det vände på slutet med två mincashar  på Pokerstars.fr och vinst i Sunday Showdown. Inga 105 000 kr som dybban i Nordic Masters, men jag hade betydligt mindre investerat i varje turnering.
 
På tal om dybban så körde pokerlistings en ny följetong om dybban idag:
 http://www.pokerlistings.se/pokerns-innelista-vecka-11-howard-lederer-wannabe-skaemmer-ut-isildur1-36717
 
Mycket underhållande!
 
Men nu blir det till att börja om igen och snabbt försöka klättra upp till nya kvalbiljetter till PPC:n. Kanske skulle ta och köpa mig ett paket för säkerhets skull, PAF hart åtminstone förr i världen betalat tillbaka inköpen om man senare kvalar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback