Söndagens turneringar

2014-03-09 @ 15:51:00 | Allmänt
För två veckor sedan lyssnade jag på en intervju av Robin Colbin i Koivus och Egons podcast. Han gissade att han köpte in för runt $6K en normal söndag, då inget speciellt var på gång.
 
Själv ligger jag betydligt lägre, kanske köper in för $1500 om det är en speciell söndag. Idag har jag redan kvalat in till en hel del turneringar så det blir nog en ovanligt proppfylld söndag idag. Dessutom blir det en hel del specialare idag. Någonstans ska jag också hinna göra Italienska köttbullar, tack och lov är det Liv som handlar idag.
 
Kommer att spela lite kval på PAF, brukar vara bra värde, och kommer även att spela deras Championship som börjar 18.00. Samtidigt drar Pokerstars.fr igång sin Warmup, den kommer jag också att spela. Vann en $33-biljett på PAF så den ska jag försöka förvalta till något större strax efteråt.
 
Pokerallsvenskans fjärde omgång drar igång kl 19.30 på Nordic Bet, lite kul omväxling även om jag vid det laget börjar få ont om tid till chatten. Det får bli som det blir.
 
Klockan 20.00 sätter  det igång på riktigt, lite Pokerstars.fr, Winamax och sedan PAF Spade med kval till PPC och en $7440 added turnering med en resa till New York som första pris. Hoppar kvalet till GRAND Live Marbella på PAF trots mina biljetter, ska till Riksgränsen och Kiruna då, sparar biljetterna till andra livekval. Det vill till att jag lyckas kvala in till PAF Poker Challenge då jag gav min fru inköpet i födelsedagspresent, så det blir svårt att backa ur nu.
 
På Pokerstars.eu blir det sedan att kvala till SM-Online, bara några veckor kvar. Fullt upp med andra ord, förhoppningsvis till sent in på söndagmorgonen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback