Ideellt

2014-10-29 @ 09:39:21 | Allmänt
Laddar inför SM med familjen i Ystad. Blev tre turneringar på PS.fr igår, spelet funkar väl ok, men behöver lite mer tålamod. Inga framskjutna placeringar, hade varit skönt med någon sorts framgång. 
 
Lyssnade på SM-podden igår, som vanligt kan man som pokernörd inte få nog, och ger en försmak av SM redan innan vi är där. Saknade inget utom möjligen lite lägesrapport om vilka som var kvar i PLO:n. Det otroliga är att Andy "J-Lo" Johansson fortfarande är kvar och ligger bra till med nio spelare kvar, dessutom ITM. Skulle Andy lyckas ta sig till finalbord för tredje gången och få någon sorts framskjuten placering så skulle det inte vara mindre än legendariskt.
Läs Glimnes rapport från dag 1:
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2014/10/sm-veckan-rapport-fran-tavlingsdag-1/
 
Vill ni spela på vem som vinner SM så finns det vadslagning på Unibet:
https://se.unibet.com/betting#/group/2000054290/category/0, än så länge har jag inte hittat något liknande på PAF.
 
Än så länge finns det ingen som har så bra odds att det är läge att spela, jag själv står i 60 ggr pengarna (felstavat efternamn eller kanske en namne), vilket är alldeles för lågt. Låt mig gissa på trehundra deltagare, då borde jag ge 275 ggr pengarna för att det ska finnas minsta värde. 
 
Jag hoppas att antalet spelare ökar i Main Event och att det ger pokerförbundets styrelse och framförallt SM-ansvariga energi att fortsätta ett år till. Det känns som att förbundet är på rätt väg och jobbar långsiktigt. Att deltagarantalet ökar och att det är fler namnkunniga spelare som ställer upp är ett kvitto på ett väl utfört jobb. Tack till alla som gjort och gör det möjligt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback