Avklarat

2013-02-02 @ 09:20:41 | Allmänt
Veckan avklarad, det har varit fullt upp med sånt som ingår i livet som småbarnsförälder i förorten. Ett besök till vårdcentralen med sonen, de båda äldsta har varit sjuka sedan förra helgen, men nu är alla(ta i trä) friska. Två dagars VOB blev det.
 
Bilen besiktigad, en bromslampa lyste inte och jag blev retad av besiktningsmannen som tyckte jag skulle köpa en guldfisk till mitt framljus som hade läckt in vatten.
 
Eftersom Sander var sjuk så blev det bara jag som åkte på vänskapsmatcherna mot Mälarhöjden BK med laget. Att hålla koll på 16 aktiva nioåringar är inte en lätt uppgift, det är tur att några föräldrar är med och hjälper till. Själv har jag fullt upp med att se till att spelet på plan fungerar. Man måste också se till att alla får ungefär samma speltid.
En sak får man räkna med, nioåringar spelar inte där man säger åt dem att spela, de spelar i den roll de är vana vid. Eftersom vi spelade femmanna inomhus kunde vi i vissa byten ha tre anfallare och en back eller vice versa.
Vi vann första matchen med 6-2 och andra förlorade vi med 1-4. Tyckte bytena var väldigt jämna men vissa uppställningar som jag trodde skulle vara väldigt bra, fungerade inte alls. Nu är det uppehåll i matchspelet tills första utomhusmatchen den 17:e mars.
 
Blivit lite sisådär med träningen denna vecka, hittills bara tre pass, får ta igen det nu i helgen. kollar på pokerinstruktionsfilmer samtidigt, vilket var ett tag sen. Det gör det lite roligare, men fortfarande svårt att prioritera ibland.
 
Pokern har gått bra, vunnit ett par turneringar och placerat mig bra i några till. Har ändrat på ett par saker på sistone och det känns som om det fungerar bättre nu, men jag har fortfarande flera dåliga vanor, där jag måste skärpa mig, och säkert ännu fler läckor som jag inte känner till än.
 
Fick erbjudande om att dra iväg och spela live, men jag vet inte om jag är så sugen på det just nu, fokuserar på spelet online, så får jag se om lusten kommer tillbaka. Dessutom kan man ju faktiskt umgås lite med familjen samtidigt som man spelar.
 
Vad har hänt i på nätet då den senaste veckan. Största nyheten måste vara att Ken Lennaárd återkommit med en blogg på pokerlistings.se. Kan bli riktigt bra, hans förra blogga var ju riktigt rolig att följa, även om det kanske var löftet om att avslöja allt om Kens och Martin De Kneifs mellanhavande som kanske var det som drog mest. Men, vi kan säkert räkna med massor av inlägg och en hel del svingar mot allt och alla.
http://www.pokerlistings.se/ken-lennaard
 
Svenska Spel släppte första programmet i en ny säsong av "Dybban flyttar in":
http://youtu.be/5esGNpFIjc4
 
 
 
Som pokernörd kan man aldrig få nog av sånt här, men visst är det underligt att de lyckas producera massor av webbtv, men fortfarande inte rättat två av deras mest irriterande buggar (3 månader and counting), pausrutan och avslutningsdialogen.
 
En rolig sak som släppts är https://www2.fantasypokermanager.com/app. Ytterligare en sak för oss pokernördar att tävla i. Jag har valt ut ett lag och det ser ut som om jag kommer att krossa i EPT Deauville.
 
En annan sak jag lagt märke till är att http://svenskaspelspoker.se/ numera inte längre innehåller bloggar från deras pokerambassadörer och att de varit väldigt osynliga ett par månader efter SM-Online. Alla får dra sina egna slutsatser.
 
Mattias "Pokerstar" är i japan och skrev ett otroligt roligt blogginlägg om hur han följde en japansk familj in på toaletten, läs mer om hans äventyr i japan här: http://vegas2008.blogg.se/
 
Men vad är det med Team 3000, kom igen, massor med medlemmar, två blogginlägg. Är ni på väg att bli en ny Variansbyrå? Eller är det http://1x2.se/profil/FC_TreLaxar som tar allt fokus?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback