The rosjon files - Årskrönikan del 1

2013-01-02 @ 10:55:53 | Allmänt
Jag gillar att göra saker strukturerat och systematiskt, åtminstone vad gäller mitt arbetsliv och pokern, hemma, med städning och ordning kan det vara sisådär. Ibland när jag är som mest irriterad på mig själv att jag är en slashas, så har jag Liv som påminner mig om vad som faktiskt är viktigt. Men nu ska jag vara lite systematiskt - det blir lättare på det sättet helt enkelt:
 
Årskrönika 2012
 
Januari:
Det började väldigt bra för mig pokermässigt - tog hem Söndagsteken och en av de större Veckopotterna på SvS under januari månad.
De som vill kolla in HH'n från dess hittar den här:
http://rosjon.nu/sondagssteken2012/replay.html
 
I januari blossade det också upp en monopoldebatt, vilket inte är så ovanligt, det ovanliga var anledningen.
Dybban fick kontrakt med SvS, och det var flera som tyckte att han svek pokern genom att gå över till den mörka sidan. Jag kommenterade det nedan och var själv aldrig inblandad - men känslorna gick höga på superbloggen (länkar nedan)
 
http://rosjon.blogg.se/2012/january/dybban-och-dubbelmoralen.html
 
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2012/01/en-fiende-ibland-oss/
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2012/01/vad-ar-dubbelmoral/
http://bloggar.aftonbladet.se/superbloggen/2012/01/svaret-pa-fragan-och-lite-till/
 
Det blev också lite tjafs mellan mig och Dybban angående religon - jag är ju en uttalad ateist, tycker väl oftast att man inte ska trycka ner sin åsikt i halsen på andra, men just i fallet religon så gör jag ett undantag - varje människa som man kan rädda från religonen gör världen till ett bättre ställe att leva för alla. Visst kan man argumentera att religonen för med sig mycket gott - men motargumentet - Se vad den ställt till med och vad den ställer till med - är så mycket bättre. Om man kunde ta bort religonen kan jag leva med att det lilla goda den gör försvinner - om bara allt det elände den ställer till med försvinner samtidigt.
http://rosjon.blogg.se/2012/january/vet-inte-om-jag-ska-skratta-eller-grata.html
http://rosjon.blogg.se/2012/january/att-kampa.html
 
I slutet av månaden hördes det första mumlet om årsmöte i Svenska Pokerförbundet, något som skulle skapa en debatt kommande månader.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback