Snusarn, Vegas och BF

2013-06-24 @ 23:45:35 | Allmänt
Först och främst ett stort grattis till Snusarn som nästan vann Sunday Million igår. Välförtjänt och vad han måste turat för att komma dit. För det måste man. Åkte själv på 301:a plats och kan inte låta bli att bli lite avundsjuk. Om inte om vore kunde det kanske varit jag.
 
Detta borde väl garantera att Snusarn tar ett skott på Main Event i Vegas, det hade jag gjort.
Vilket för mig osökt över på just detta tema, Las Vegas.
 
Ska inte dit i år, vilket gör att det gör lite ont att läsa bloggar därifrån. Jag känner igen mig så väl från deras berättelser.
 
Idag på gymmet var det dessutom en kille som berättade om hela sin semester i USA för sin kompis som han inte träffat på ett tag. 4 veckor i Kalifornien och Las Vegas 5 dar, där han tydligen gift om sig med sin fru på samma ställe som jag och Liv gifte oss på 2009, Litte White Wedding Chapel. Jag blev lite nostalgisk, måste jag erkänna.
 
http://rosjon.blogg.se/2009/july/brollop-i-las-vegas.html
 
http://rosjon.blogg.se/2009/july/brollopsdagen.html
 
 
På den tiden bloggade jag en del på http://se.donkr.com/blog/rosjon och hittade där en del bloggar från vegas resan som jag inte lagt upp på min egen blogg, får väl lägga in dem här också på nåt sätt.
 
Då var barnen och halva släkten där, men idag och fram till torsdag är faktiskt jag och Liv ensamma då barnen semestrar nere i Ystad hos farmor och farfar. Känns lite annorlunda att vara hemma helt själva, men igår när vi kom hem tog vi en middag i lugn och ro på Enskede Matbod innan söndagsgrinden och idag blev det middag på Noodle House på Götgatan med efterföljande bio på Victoria - Jakten - väldigt bra.
 
På dagarna är det jobb och träning som gäller, får se om vi orkar göra något annat än att springa och bada imorgon kväll. I brist på riktiga podcasts lyssnar jag på Filip och Fredrik, ganska underhållande det också.
 
Till sist ett litet klargörande. Anledningen till att jag inte bara slutar tvärt att spela på SvS är deras nya regler för rankingen där ens startstack i årsfinalen bestäms av hur många poäng man skrapat ihop i rankingen fram tills dess. Så jag förlorar väldigt mycket värde på att sluta direkt, vilket jag annars skulle göra direkt och som jag rekommenderar alla andra att göra också.
 
Det har inget med mina åsikter om monopol att göra, det har bara att göra med att på Svenska Spel är det bara de som jobbar där som kan "känna sig trygga",
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback